Dominic Fritz face Manhattan din Ciarda Roșie

Primarul Dominic Fritz spune că are soluții pentru problemele din cartierul Ciarda Roșie unde a avut o întâlnire cu o parte dintre cetățeni.

Normal, soluțiile sunt date de gravitatea problemei.

“Ieri seară, împreună cu mai mulți directori din Primăria Timișoara, ne-am întâlnit cu mulți locuitori din Ciarda Roșie. Am ales acest cartier, la fel ca și Freidorf, pentru că este unul cu probleme nerezolvate de ani de zile, unele chiar din anii ‘70.

Străzi neasfaltate, copii care merg prin noroaie la școală pentru că nu au trotuare, terenuri neîngrijite și o lipsă a parcurilor. Sunt probleme pe care le putem rezolva rapid, altele necesită timp, pentru că soluțiile trebuie să fie durabile și făcute cu cap, nu fușerite astfel încât ce faci azi să se strice mâine.

A fost o discuție deschisă, în care am prezentat realitatea așa cum e ea și ce putem face pe termen scurt, mediu și lung”, a spus primarul Dominic Fritz.

Întâlnirile continuă

“Voi continua aceste întâlniri pentru că timișorenii trebuie să fie implicați în găsirea de soluții pentru problemele cu care se confruntă. Ne vedem pe 14 iulie pe Alexandrescu și în 28 iulie pe Bogdăneștilor”, a mai anunțat edilul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole