Dominic Fritz continuă curățenia pe malul Begăi: am trecut de la terasa Boss la clubul Gatsby – va dura câteva săptămâni până scoatem toate mizeriile de aici

Primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea continuă curățenia pe malul Begăi prin desființarea construcțiilor ilegale.

Au chemat poliția la fața locului să ne intimideze. Poliția a plecat iar noi continuăm. Am trecut de la terasa Boss la clubul Gatsby, am desființat gardul dintre cele două și metru cu metru eliberăm tot terenul. A fost a doua zi de scos betoane de pe malul Begăi și demolat construcții ilegale. De la clădiri și terase ilegale la pavaje, ornamente kitschoase de ipsos – scoatem tot ce nu are ce căuta pe malul Begăi. Va dura câteva săptămâni până scoatem toate mizeriile de aici. Tot ce au construit ilegal pe terenul timișorenilor. Toată zona asta mare verde se întoarce la timișoreni. De abia aștept să ne plimbăm pe aici, să mergem la picnic sau cu bicicleta“, a anunțat Dominic Fritz.

Miercuri dimineață, Primăria Timișoara a început eliberarea terenurilor ocupate ilegal de construcții pe malul Begăi, așa cum puteți citi AICI.

Vă reamintim că peste 5 hectare de teren proprietatea Municipiului Timișoara sunt ocupate de clădiri și terase, pentru care primarul Dominic Fritz a emis dispoziții de demolare, informează municipalitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole