Derapaj suburban al șefului PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, la adresa consilierei locale Alina Sperlea: e o proastă

Joi, la sediul PNL Timiș, ajuns un fel de butic al șefului Alin “Pilosul Interlopilor“ Nica, a avut loc o conferință de presă.

Evenimentul a fost unul aproape privat, deoarece PNL Timiș nu transmite pe niciun canal online evenimentele de la sediul partidului, iar jurnaliștii sunt invitați într-un mod selectiv, dar clar, dacă sunt sau nu împotriva conducerii, în cel mai bolșevic mod cu putință.  

La masă au luat loc șeful PNL Timiș, Alin Nica, și cumătrul său, șeful PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, care este fratele nașului lui Alin Nica, este vorba despre primarul PSD din Becicherecu Mic, Raimond Rusu, alături de consilierii locali PSD din Dumbrăvița, Daniel Cionca și Victor Malac, fost primar al comunei.

Cu această ocazie, Daniel Cionca și Victor Malac au anunțat că vor susține candidatura lui Cristian Rusu pentru funcția de primar al comuni la alegerile locale de anul acesta.

Decizia a fost luată în urma unui conflict care există în PSD Dumbrăvița după ce șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat că susține din partea PSD candidatura consilierei locale Pro România, Alina Sperlea, și nu pe cea a lui Victor Malac.

În cadrul conferinței de presă, șeful PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, a arătat de ce s-a înhăitat cu Alin Nica, nefiind departe nici el de statutul de “Țăran“ care îi este atribuit șefului PNL și CJ Timiș, și a avut un derapaj suburban la adresa Alinei Sperlea:

Dumneavoastră ați putea să aveți un superior mult mai prost decât dumneavoastră?“, a spus Cristian Rusu.

Totodată, Cristian Rusu nu a știut să explice clar cum s-ar împăcat posibila sa funcție de primar cu proiectele imobiliare pe care le dezvoltă în comună, aici, de altfel, fiind în aceeași situație precum Alina Sperlea, la rândul său samsar imobiliar, care chiar s-a autointitulat “beizadea“.  

Șeful PNL Dumbrăvița a fost întrebat dacă dezvoltatorul Cristian Rusu va cere autorizație de construire primarului Cristian Rusu deoarece urmează să construiască peste 1.200 de apartamente.

Să știți că asta m-a determinat să intru în politică. Eu în mod normal ar trebui să închid PUZ-ul ți vă spun și de ce. Conform legii române se eliberează la începutul documentației un certificat de urbanism, care la cum este gândit astăzi, cu tot cu prelungirea lui, ar trebui în condiții normale să fie suficient unui dezvoltator să poată închidă proiectul. Nu îmi voi semna eu autorizațiile de construire, pot să-mi prorog pe perioada în care sunt în localitate, sincer o să public și o hartă să vedeți că Dumbrăvița pentru mine e mai puțin de 1% din investițiile în terenuri pe care le dețin“, a mai precizat Cristian Rusu.

Consiliera locală Alina Sperlea a reacționat la cele spus de Cristian Rusu.

Noaptea minții, deși toți dumbrăvițenii sunt uluiți și sufocați de construcția masivă de blocuri, proaspătul candidat al PNL la funcția de primar al comunei Dumbrăvița ne promite că ne va înzestra cu 1.200 de apartamente. Culmea este că domnul Rusu beneficiază de sprijinul fostului primar Victor Malac și al consilierului local Daniel Cionca, doi reprezentanți excluși din PSD pentru grave abateri disciplinare. Vă mulțumesc, domnule Cristian Rus, pentru aprecierile făcute la adresa mea, exprimate în cadrul conferinței de presă“, a scris Alina Sperlea pe Facebook.

Așadar, după ce au pus mâna pe zona Becicherecu Mic și Dudeștii Noi, acum, familia Rusu dorește să acapareze și comuna Dumbrăvița, cu ajutorul nemijlocit al fostului primar de la Dudeștii Noi, Alin Nica, a cărui declarație de avere este plină de trenuri în zona în care a fost primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole