PSD-iștii din Timiș se pregătesc de alegeri. S-au antrenat pe un teren de fotbal. Miza – repriza a treia, băuta

PSD Timiș a ieșit la iarbă verde, deși prefectul Mihai Ritivoiu nu este un mare fan al fenomenului, solicitând municipalității chiar în această săptămână să o taie.

Chiar și așa mai mulți fruntași și-au dat întâlnire la un teren de fotbal, unde, așa cum se întâmplă în politică, cei din tribune “i-au susținut“ pe cei din teren, doar doar și-or rupe capul în activitatea prestată.  

Miza nu a fost însă meciul, așa cum aflăm dintr-un comunicat de presă, ci repriza a treia – care la fotbal înseamnă băuta de după meci. În stil muncitoresc sperăm că au servit și un mic.

Conform comunicatului au lipsit șefii actuali – Alfred Simonis și Sorin “OUG13“ Grindeanu – primul probabil ostenit după vizita șefului PSD Marcel Ciolacu la Timișoara și ocupat cu strânsul osanalelor lăsate pe drum, iar cel de-al doilea cu finalizarea infrastructurii care să fie folosită de ucraineni, că pentru români nu sunt bani.

“Data de 9 mai are o triplă semnificație pentru țara noastră. Ziua Independenței României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial și Ziua Europei. PSD Timișoara a profitat de vremea bună și a sărbătorit în avans această zi. Și cum altfel poți aduce la un loc viitoarea generație și seniorii, dacă nu cu un meci de fotbal. Galeria și-a făcut datoria din tribună, susținându-și favoriții, în timp ce pe teren fiecare a dat tot ce are mai bun. Jucătorii au fost încurajați de pe margine de prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu -președinte PSD Timișoara- meciul fiind arbitrat de fostul fotbalist Neluțu Bungău. Printre susținătorii celor două echipe s-au aflat și doamnele Gabriela Popovici, prim-vicepreședinte PSD Timișoara și Andra Lăpădatu, președinte TSD Timiș și liderii locali și județeni social-democrați Radu Țoancă, Florin Bârsășteanu, Ioan Sorincău, Alexandru Iovescu și Dan Idolu. De asemenea, câțiva foști componenți ai Generației de Aur a Politehnicii Timișoara, în frunte cu Emerich Dembrovschi, au fost prezenți la acest eveniment. Au fost multe goluri, dar nu victoria a contat în acest meci. Repriza a treia a dat ocazia celor prezenți să se bucure de revedere, după o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemie“, se arată într-un comunicat al PSD Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole