Nicolae Robu atac la Alin Nica, șeful PNL Timiș: se crede mare grangure – nu mă duc să bat la ușă, pot candida și independent

Fostul primar al Timișoarei a lansat un nou atac la conducerea județeană a PNL Timiș, ieri, în cadrul unor audiențe pe care le ține pe Facebook.          

Întrebat de un cetățean dacă revine în postul de primar, Nicolae Robu a spus că își va depune candidatura în mod cert, dar nu se va duce să bată la ușa cuiva care acum se crede mare…“grangure“.

“Este bine că mă întrebați pentru că…știți ce se întâmplă?… Eu am spus-o foarte clar…da, mai candidez. Și vreau să fiu cât se poate de răspicat. De ce? Pentru că unii tremură doar când aud că eu vreau să mai candidez și nu mp refer la Dl. Fritz, mă refer la…“prieteni“ de-ai mei, cu ghilimele. Se tot încearcă cu vrăjeli, vezi doamne… că eu aș putea să merg senator, deputat, tot primesc pe diverse canale oferte care nu mă interesează. Eu dacă aș fi vrut să fiu parlamentar nu mi-aș fi dat demisia după alegeri… iată, exemplul Alba Iulia: s-au pierdut alegerile la primărie, președintele de filială și fost primar, prietenul Mircea Hava este europarlamentar că și-a dorit să fie europarlamentar și președinte de filială, nu l-a schimbat nimeni, cum să mă fi schimbat pe mine care aveam peste media PNL pe țară? Eu mi-am dat demisia, repet. Dacă m-ar fi interesat să fiu parlamentar peste două luni când urmau alegeri după cele locale, și aș fi fost parlamentar. Eram președinte de filială, nimeni nu m-ar fi detronat de pe poziția unu la una din camerele parlamentare. Nu mă interesează astfel de funcții. Eu îmi doresc să mai servesc Timișoara, dacă timișorenii mă agreează, și acum și prin comparație, trag ei concluzia că a fost importantă administrația Robu“, a spus Nicolae Robu.

Din partea cui va candida Nicolae Robu?

“Eu propun timișorenilor o nouă dedicare pentru Timișoara. Dacă domniile lor mă agreează…sunt în plină forță, dacă nu mă agreează… ne vedem de treabă. Din partea cui? Păi e foarte limpede. Deocamdată sunt membru PNL, nu s-a stabilit candidatul PNL, candidatul la primăria reședințelor de județ e stabilit de Biroul Politic Național, asta pe de-o parte… pe de altă parte, nu trebuie să mă duc eu să bat la ușa nu știu cărui… să nu folosesc cuvinte dure…care întâmplător este acum mare grangure…sau se crede…sau se crede, așa, da…Dacă la nivel național voi fi dorit candidat, sigur voi analiza, pentru că eu țin la PNL, dar am și varianta de candidatură independentă… evident, îmi trebuie o echipă“, a mai precizat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole