Consiliul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, acuzat că a plecat acasă cu un BMW X5 după ce a fost concediat de la conducerea societății de Piețe SA

Consiliul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, care a fost data afară din funcția de director al societății de Piețe SA Timișoara de către Consiliul de Administrație, joi, 29 septembrie, este acum acuzat că a plecat acasă fără să predea mașina de serviciu un BMW X5, folosită anterior de fostul director Ionuț Nasleu și care costă 30.000 de euro.  

Decizia încetării mandatului de director are la bază o serie de acuzații extrem de grave la adresa fostului director pus în funcție cu susținerea PNL Timiș în primăvara anului 2021.

Astfel, lui Liviu Cocean i se impută de către membrii CA abateri de management și suspiciuni întemeiate de comitere a unor fapte de natură penală, care ar fi prejudiciat Piețe S.A. cu sume de peste 30.000 de euro lunar, așa cum puteți citi AICI.

La momentul predării bunurilor pe care le deținea în calitate de director a izbucnit un nou scandal.

A fost să predea biroul, asta după un alt scandal, dar când să lase cheile de la mașină, pur și simplu a fugit. Asta vine după ce zilele trecute a trebuit anulată o ședință cu angajații convocată de noua conducere deoarece dl Cocean a vrut să participe și dumnealui deși nu mai era director. Se va depune o nouă plângere penală pe numele său“, au declarat pentru Buletin de Timișoara surse din cadrul societății.

Fostul director de la Piețe, Liviu cocean, recunoaște că a păstrat mașina pentru că nu i-au fost achitate până acum toate drepturile salariale, deși a fost demis doar de 6 zile.

Am notificat, prin avocat Bogdan Vonica, de acum 2 zile referitor la acest aspect și a intenției de a-mi exercita dreptul de retenție asupra autoturismului, în cazul în care nu îmi primesc toate drepturile salariale conform prevederilor legale”, a scris Liviu Cocean pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole