Subprefectul PNL de Timiș felicită echipa PLUS că a pus mâna pe USR. Un comentator îl beștelește pentru că Dacian Cioloș a votat împotriva României

Multă lume a fost luată prin surprindere că după alegerile de la USR+, subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a trezit ca din somn, nu pentru un CJSU în care să mai carantineze vreun sat, ci pentru a transmite un mesaj de felicitare către noul șef, Dacian Cioloș, lingușirea fiind o caracteristică importantă a politicienilor, dar totuși plus-iștii au dat un fel de lovitură de palat, și s-ar fi putut abține măcar în memoria fostului său coleg, fostul prefect de la USR, Zoltan Nemeth.

“Felicitări Dacian Ciolos! Felicitări, Raul Olajos, Irina Alexe, Oana Chirila &co!“, a fost mesajul lui Ovidiu Drăgănescu.

Din informații pe surse care se vehiculează în mediul politic și jurnalistic, Ovidiu Drăgănescu a fost unul dintre cei mai aprigi peneliști care a luptat împotriva realegerii lui Nicolae Robu în funcția de primar, alături de pe atunci primarul de la Dudeștii Noi, Alin Nica – așa cum a dezvăluit recent chiar Nicolae Robu – și s-a remarcat în campania electorală deoarece l-a susținut deschis pe candidatul USR, Dominic Fritz.

Unul dintre comentarii la postarea lui Ovidiu Drăgănescu a scris următorul mesaj pentru a reaminti, cui transmite felicitările:

“Omul care a votat împotriva propriei țări! Unde ați mai auzit asta? De ce felicitări? , acum oare ce o sa mai voteze împotriva României și romanilor? Ce ordine trebuie să execute? Ce mai trebuie să distrugă?“, a venit replica lui Calin Gheorghe Chis.

Mesajul este susținut și de unul dintre cei mai importanți primari liberali din Timiș, Marius Graur, de la Lovrin, care a scris sec, dar tranșant: “anti-România!!!“.

Intervenția poate fi privită și printr-un interes personal, deoarece potrivit unor surse media, partenera de viață a lui Ovidiu Drăgănescu este membru Plus, acum USRPLUS.

Totodată, felicitările către consilierul județean Raul Olajos ar trebui să ridice mari semne de întrebare având în vedere că plus-iștii au cam fost omiși după alegeri la împărțirea ciolanului și, în funcție de jocurile naționale, ar putea revendica nu doar pielea, ci și osul.

.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole