Deputatul USR Timiș, Nicu Fălcoi, despre foștii parteneri de guvernare: papagali fardați, oportuniști mincinoși și ipocriți

Deputatul USR Timiș, Nicu Fălcoi, face o caracterizare extrem de dură foștilor parteneri de guvernare ai USR.

Demnitarul dă două exemple de politicieni care își justifică mincinos acțiunile folosind interesul național: Gabriel Oprea și Rareș Bogdan.

“Papagalii interesului național  Știți cum e cu răzgândirile alea în numele țărișoarei și interesului național? Da’ de discursurile unora care l-ar face invidioși până și pe Cațavencu vă amintiți? În urmă cu câțiva ani (nu atât de mulți încât să fi apucat să uităm!), un personaj sulfuros, născut în laboratoarele dindărătul ușilor lui Băsescu, umbla cât era ziua de lungă cu interesul național în vârful buzelor. Partidul lui balama era unul al „interesului național”. Interes de care generalul Oprea-Izmană se ocupa de zor, între două ședințe de pensat și una de mers la manichiură. Acuma, în peisajul politic a apărut altul, cu pene tot așa de dichisite. Mai deunăzi, el răcnea de la tribune că Florin va face, va drege și va duce PNL-ul la…110% și că PNL-ului nici prin minte nu-i trece să facă vreo alianță cu PSD. Ce să vezi, însă, mai deunăzi ieșind din gura aceluiași Rareș Bogdan? “Cu PSD e mai simplu, ajungem la o majoritate largă cu UDMR. Pentru țară trebuie să treci peste orice.” Știți care-i necazul cu papagalii ăștia fardați? Că, oricât s-ar strădui ei, nu le stau bine cuvintele pe buze și, dacă le dai un pic la o parte machiajul, li se vede bine fața de oportuniști mincinoși și ipocriți, consideră deputatul USR Timiș“, Nicu Fălcoi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole