Deputatul PNL Timiș, pastorul afemeiat Ben Oni Ardelean, printre “aleșii muți“ care au vorbit în Parlament doar la depunerea jurământului

PNL Timiș a trimis în Parlament, pentru legislatura 2020-2024, cu binecuvântarea săteanului de la Dudeștii Noi, Alin Nica și a rumenului primar de la Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, o garnitură de deputați și senatori care se dovedesc o mare pată neagră pentru județul Timiș.

Printre ei îi putem aminti pe tânărul Cosmin Șandru, care după ce a ajuns deputat a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție, în speță, dare de mită.

Ieftinitura de Alina Gorghiu, caracterizare de care redacția noastră se delimitează, dar așa este etichetată de comentatorii de pe Facebook, care acum a abandonat cetățenii din Timiș pentru cei din Argeș, unde a preluat filiala județeană a PNL.

Eternul rector al Universității de Vest, care acum, conform unor surse politice dorește răsturnarea lui Alin Nica din jilțul de șef la PNL Timiș, aflat la al treilea mandat în fruntea UVT, prin diverse manevre lipsite de orice etică profesională, că de morală în acest caz nici nu are rost să discutăm, fiind de notorietate certurile de pe holurile UVT cu diverse persoane de sex feminin, și care cu mult tupeu își înfierează colegii de partid doar pentru a-și demonstra loialitatea față de altă grupare din PNL.

Printre ei se află și deputatul Ben Oni Ardelean, care este mai recunoscut pentru scandalurile din presa tabloidă, fiind prins de paparazzi cu diverse tinere sau conducând beat, în același timp fiind și un reputat ghid turistic pentru șefimea penelistă care dorește să călătorească în America, și în niciun caz pentru proiectele Timișului.  

Deputatul Ben Oni Ardelean, care conform unor surse ale Buletin de Timișoara are diverse interese imobilitate la Giroc și Ghiroda, se regăsește într-o analiză efectuată de Adevărul printre cei mai tăcuți parlamentari, adică a vorbit de la tribună doar cât a depus jurământul, fiind probabil ocupat cu activitățile enumerate mai sus. În schimb, este prezent pe Facebook, unde ține minunate predici, cu singurul scop de a manipula timișorenii în privința moștenirii dezastruoase lăsate în urmă la diverse societăți ale Primăriei, printre care și Colterm.  

Pe listă se mai află un alt deputatul de Timiș, useristul Cătălin Drulă, care a vorbit o singură dată în Parlament, însă este prezent în spațiul public periodic la televiziunile naționale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole