Deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira: PNL Timișoara a intrat în faliment politic

Deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira, a comentat recentele mișcări de pe scena politică locală și situația din PNL Timișoara al cărui membru a fost până recent.

Demnitarul consideră că organizația a intrat într-un faliment politic după toți membrii săi au fost scoși de la deciziile politici și administrative din municipiul.

“Aseară, după ultimul Consiliu Local și scoaterea tuturor membrilor PNL de la deciziile din Timișoara, putem spune că s-a desăvârșit politica dezastruoasă promovată de Alin Nica și Dănuț Groza în Timișoara, care a început vara trecută prin dinamitarea organizației și impunerea unui președinte, în persoana lui Cosmin Tabără, care nu era dorit. Când impui o conducere în mod abuziv și prin furt nu te poți aștepta la altceva decât la rezultate dezastruoase. Dintr-o alianță stabilă cu USR care putea aduce beneficii majore orașului, PNL a intrat într-o mlaștină în care se afundă constant. Lipsa de realism și luciditate a conducerii face astăzi din PNL un partid nefrecventabil. Dovadă că PSD a început să voteze cu USR, ceea ce înseamnă să a devenit mai prizabil decât PNL și spune asta unul care am făcut multe campanii electorate împotriva social-democraților“, a spus Claudiu Chira.

Referitor la noii membri ai Consiliilor de Administrație deputatul Forța Dreptei a precizat că acestuia sunt buni profesioniști care își vor face treaba.

“Foarte mulți din cei numiți nu au avut treabă cu statul, activează în mediul privat, deci, cel puțin teoretic, ar trebui să aducă un beneficiu societăților prin experiența acumulată. Cum puteau rămâne în societăți, iar acestea să ofere servicii de calitate, oameni compromiși, cu dosare penale și contestați constant la nivelul opiniei publice? Nu poți să faci politică cu oameni care gândesc doar distructiv, fără a dori să pună ceva în loc. De la preluarea filialei de către Alin Nica, PNL Timiș nu a construit nimic, doar a distrus. Singurii care mai susțin astăzi actuala conducere a PNL Timișoara sunt cei care au primit niște sinecuri politice, ba pe la Prefectură, ba pe la Consiliul Județean. Așa nu se ajunge niciunde“, a mai spus deputatul Forța Dreptei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole