Primăria Timișoara: au fost depuse patru oferte pentru extinderea complexului sportiv Bega

În cadrul licitației pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega, astăzi a fost termenul pentru depunerea ofertelor. Au fost depuse patru oferte de la: Studio Art Construct, SC HMS PROIECTARE SRL, BLANK ARHITECTURE SRL și 3D PASCAL PROIECT.

Astfel, ofertele pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiză Tehnică)+DALI(Documentație de avizare a lucrărilor de investiții)-Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zânelor nr.2” intră în procesul de evaluare.

Lucrările vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

Valoarea estimată a contractului de proiectare pentru complexul sportiv Bega este de  239.075, lei fără TV. Durata contractului va fi de 60 de zile.

Primăria Timișoara pregătește mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a orașului, bazine, stadioane, baze sportive.

Se află în derulare și achiziția pentru servicii de proiectare care vizează refuncționalizarea terenului de sport, reabilitarea și extinderea clădirii existente, inclusiv utilități, respectiv stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr.11, Ronaț.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole