Alin Nica – se laudă din nou cu un proiect PSDobra – conduce administrația cu ZERO proiecte majore proprii în implementare – noi greșeli de exprimare în postarea șefului PNL Timiș

De doi ani de când se află la conducerea Consiliului Județean Timiș, șeful PNL Timiș, Alin Nica, nu a reușit să aducă la maturitate niciun proiect major propriu. Conduce practic administraâia cu ZERO proiecte majore proprii.

Singurele investiții serioase derulate de administrația județeană sunt moștenite de la fosta conducere Călin Dobra, fie că este vorba despre extinderea de al Moșnița Nouă, modernizarea Liceului Iris, Centrul de legume și fructe de la Tomnatic sau extinderea UPU de la Spitalul Județean.

Ba mai mult, administrația PNL-istă a reușit rara performanță de pune în cap extinderea la patru benzi de la Dumbrăvița.

Ieri, șeful CJ Timiș, Alin Nica, a revizitat șantierul noii maternități de la Spitalul Județean, un proiect de 12 milioane de euro, fonduri europene, moștenit tot de la administrația PSDobra, din nevoia de a arăta acum mai marilor de la București ce implicat este, în speranța că va evita schimbarea din funcția de șef de la PNL Timiș.

Noua maternitate pe care Consiliul Județean o construiește în Timișoara a ajuns la etajul IV. Astăzi (n.r. ieri), împreună cu domnul Erbașu – directorul firmei de construcții, am analizat stadiul lucrărilor și provocările întâmpinate pe șantier. Consiliul Județean Timiș menține un ritm bun al lucrărilor, decontărilor și rambursărilor, interesul comun fiind ca tot ceea ce se plătește să se ramburseze cât mai rapid, astfel încât să nu existe blocaje. Cash flow-ul este la fel de important pentru constructor cum este și pentru noi, deoarece dorim să finalizăm proiectul cât mai repede posibil. S-a avansat pe șantier, însă progresul este ușor încetinit față de așteptări. Sunt mici întârzieri la structura de rezistență generate de contextul dificil de pe piața construcțiilor și avem dificultăți cauzate de birocrație. Din fericire, toate pot fi rezolvate prin eforturi comune ale beneficiarului, prestatorului, supervizorului și finanțatorului. Am plecat optimist de pe șantier, cu gândul că vom continua să lucrăm bine și îndeaproape cu constructorul, mai ales că, în prezent, avem cele mai mari investiții gestionate vreodată de instituția județeană“, a scris Alin Nica pe Facebook.

În două articole am arătat zilele trecute că Alin Nica și-a modificat o postare pe Facebook de 7 ori, atât de agramată fusese scrisă, iar apoi am arătat că și purtătorul de cuvânt al administrației PNL-iste, Loredana Lungu, este și ea agramată.

În textul de mai sus putem remarca noi greșeli nedemne de un șef de Consiliu Județean și redacția Buletin de Timișoara atrage atenția asupra două dintre ele: exprimarea domnul Erbașu – nu se folosește niciodată într-o comunicare oficială, este obligatoriu să se citeze atât numele cât și prenumele interlocutorului; s-a avansat pe șantier – este o exprimare greșită folosită în spălătoriile auto de melteni, deoarece s-a avansat creează impresia că cineva necunoscut a venit și a lucrat peste noapte, evantual extratereștrii antici, când, chiar Alin Nica s-a întâlnit cu constructorul domnul Erbașu; genul acestea de exprimare se folosește de exemplu de procurori sau polițiști în cazuri de genul s-au furat terenurile satului, dar nu știm cine le-a furat și acum se cercetează pentru stabilirea autorului.

Consiliul Județean Timiș ar putea lăsa elevii fără transport școlar: mai au doar două săptămâni să facă ceva – sunt la un pas să lase 4.200 de elevi fără bani de transport și riscăm să ajungem singurul județ din țară care nu asigură transport public

Consiliul Județean Timiș mai are la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a finaliza procedura de atribuire a contractelor de servicii publice de transport rutier judeţean de persoane si să stabilească suma…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole