Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: a fost alocată suma de 1,4 milioane lei pentru dotarea adăposturilor civile

Viceprimarul PNL al Timișoarei a declarat astăzi că a început inventarierea adăposturilor civile care trebuie igienizate și dotate cu un minim necesar.

Totuși, Cosmin Tabără spune că populația nu trebuie să intre în panică deoarece oricum o asemenea operațiune trebuia făcută la cele 92 de obiective aflate în responsabilitatea primăriei.  

“Astăzi, Raed Arafat a anunțat că toți cei care administrează adăposturile civile trebuie să facă demersuri în vederea igienizării și dotării lor, pentru a putea fi operaționale. La Timișoara am fost cu un pas înaintea solicitării de la București și, de mai bine de o săptămână, am început inventarierea spațiilor și efectuarea unui minim necesar pentru a putea fi utilizate. Din totalul de 92 de adăposturi civile aflate în responsabilitatea municipalității, pentru o parte s-au inventariat necesitățile imediate, iar procesul continuă.  În urma amendamentului pe care l-am făcut la ședința de stabilire a bugetului local, pentru adăposturile civile a fost alocată suma de 1,4 milioane lei, sumă care poate fi suplimentată în viitor, în caz de nevoie. Nu trebuie să intre nimeni în panică. Vrem să trecem la lucruri concrete, pentru obiective care au fost neglijate timp de 30 ani. Liniștea Europei poate a fost motivul indiferenței statului până acum, dar ținând cont de noile probleme politice din zona noastră, este bine să fim preventivi“, a menționat Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole