Alin Nica face ce știe mai bine – își execută colegii de partid. Consilierul local Raul Ambruș exclus din PNL Timiș

Alin Nica face ce știe mai bine și continuă execuția colegilor săi liberali, care s-au opus manierei în care este condus PNL Timiș.

Cel mai puternic opozant al regimului Nica-Groza, consilierul local Raul Ambruș, a fost exclus din partid, informează PNL Timiș.

“Biroul Politic Județean al PNL Timiș a aprobat, astăzi, prin vot secret, sancționarea cu excluderea din partid a lui Raul Ambruș, ales pe lista de Consiliu Local Timișoara. Procedura de excludere a fost îndeplinită, dl Ambruș fiind invitat să își susțină punctul de vedere, însă nu a participat“, se arată într-un comunicat de presă.

Lui Raul Ambruș i se impută că nu a respectat o decizie a partidului în condițiile în care era suspendat pe o perioadă de șase luni, lucru recunoscut chiar de PNL Timiș.

“Propunerea de excludere a fost înaintată de Biroul Politic Local PNL Timișoara către BPJ PNL Timiș, în urma mai multor abateri pe care dl Ambruș le-a avut la alegerile interne din luna iulie 2021, precum și pentru nerespectarea deciziei grupului PNL din CL Timișoara cu privire la majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022. PNL Timiș s-a exprimat împotriva majorării acestor taxe și impozite valabile anul viitor. Raul Ambruș fusese sancționat, din luna iulie, cu suspendarea din PNL pe o perioadă de 6 luni“, mai precizează sursa citată.

Raul Ambruș este inițiatorul unei mișcări politice, Platforma Liberal Conservatoare Timiș, în care vor activa sute de liberali din tot județul, toți opozanți ai regimului actual din PNL Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole