Timișoara: Balul Vienez va avea loc la Convention Center pe 28 noiembrie – prin evenimentul caritabil sunt oferite fonduri celor aflați în nevoie

Fundația Hațegan anunță că Balul Vienez Timișoara își va schimba locația în acest an.

Evenimentul caritabil va avea loc la Convention Center.

Mai e foarte puțin până în 28 noiembrie, seara magică a Balului Vienez Timișoara care, anul acesta se mută în casă nouă, la Timișoara Convention Center. Sub semnul grației și al generozității, Balul Vienez Timișoara este un eveniment cultural caritabil. Acum vă puteți asigura calitatea de invitat prin donația specifică, accesând site-ul www.balulvienez.ro. Sărbătorim 11 ani de eleganță și generozitate în inima comunității noastre. În tot acest timp, am dansat pentru o cauză nobilă și am strâns fonduri pentru cei aflați în nevoie“, au transmis organizatorii.

Balul Vienez Timișoara este inclus în rețeaua balurilor vieneze din întreaga lume, alături de baluri din 17 țări de pe 3 continente: Europa, America de Nord și Asia.

Pentru debutanți, Balul Vienez Timișoara este o oportunitate extraordinară de a se conecta cu o comunitate internațională, de a demonstra spirit civic și de a se evidenția în fața universităților din străinătate.

11 ani de Balul Vienez Timișoara în cifre:

– Peste 700 de copii și tineri defavorizați sprijiniți anual prin eveniment, asigurându-le acces la hrană, rechizite și condiții de trai decente;

– Peste 200.000 Euro donații;

– 1500 de tineri implicați în programul educativ, cultural și social al Academiei BVT;

– 3500 de spectatori la repetiția generală;

– 3500 de invitați.

Fundația Hațegan este o organizație cu origini în evenimentul caritabil Balul Vienez Timișoara, care a fost fondată în 2012.

Inițiativa a avut ca scop reunirea diverselor comunități din Timișoara, al treilea oraș ca mărime din România, incluzând comunități culturale, sociale, educaționale și de afaceri.

Începând cu anul 2016, organizația și-a extins domeniul de acțiune și a devenit Fundația Hațegan, numită după Ioana Hațegan, inițiatoarea Balului Vienez  Timișoara.

Misiunea fundației se concentrează pe construirea de comunități puternice în Timișoara și în regiune, prin intermediul a trei programe principale: CULTURĂ, EDUCAȚIE și BUNĂSTARE.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole