Timișoara: Lucrările de la fântâna cu pești sunt blocate de firma unui apropiat al lui Alin Nica, șeful PNL Timiș

Fântâna cu pești din centrul Timișoarei este în continuare în șantier, deși lucrările de reabilitare ale acesteia ar fi trebuit să se încheie la începutul lunii februarie.

Problema pornește de la faptul că fântâna ar fi trebuit să intre în reabilitare încă din 2019, dar șantierul a fost organizat abia anul trecut în primăvară.

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, spune că vina o poartă constructorul despre care consideră că este neserios.

“Este un constructor extrem de neserios, este o altă firmă liberală, care a primit contracte în fosta administrație. Intenția noastră este să finalizăm această lucrare și sper că și constructorul a înțeles după nenumăratele discuții pe care le-am avut cu el că interesul actualei administrații este să finalizeze lucrarea. Dacă nu va ajunge să-și îndeplinească sarcinile contractuale cu siguranță va ajunge pe penalizări“, a declarat, la Radio Timișoara, viceprimarul Ruben Lațcău.

Lucrările în valoare de peste 130 de mii de euro au fost atribuite către firma JDA Consult SRL.

Conform informațiilor de pe site-ul listafirme.ro pe care redacția noastră l-a consultat, firma care se ocupă de lucrări îl are administrator și asociat unic pe un anume Deian Adrian Jifcu.

Interesant este că Deian Adrian Jifcu, deci patronul acestei firme, a fost propus de primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica, în anul 2017, pentru a fi desemnat, în mod repetat, ca administrator unic al societății Aquatorontal SRL, așa cum puteți vedea din fotografia de la finalul articolului.

Aquatorontal SRL este o societate comercială, de interes local, înființată în anul 2015 de către comunele Dudeștii Noi și Becicherecu Mic și spre care a fost delegat serviciul de apă și canalizare.

Așadar, patronul firmei JDA Consult SRL și actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica, sunt cunoștințe vechi, iar încrengăturile sunt mult mai spectaculoase decât vă puteți închipui și ele vor face obiectul unor noi dezvăluiri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole