Trei tineri drogați prinși la volan de polițiștii rutieri – toți erau sub influența cannabisului

Polițiștii rutieri au depistat trei tineri care conduceau autovehicule după ce au consumat cannabis. Au fost întocmite dosare penale.

Marți, în jurul orei 15:35, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada a 3-a din localitatea Săcălaz, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot marți, în jurul orei 23:30, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe bulevardul Antenei un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive, În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Azi noapte, în jurul orei 02:30, polițiștii rutieri au oprit pentru control tot pe bulevardul Antenei un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive, În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole