563 de amenzi, în patru zile, pentru cei care nu au respectat măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei, în Timiș

Timp de patru zile, la nivel național, polițiștii au intensificat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Astfel că, în județul Timiș, în aceste zile, polițiștii au dat 563 de amenzi, în valoare de 199.700 de lei celor care nu au respectat unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. În total, la nivel național, polițiștii au aplicat 9.818 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.505.535 de lei, celor care nu au respectat normele de protecție sanitară.

„Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație. Reamintim faptul că, în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise”, transmite IPJ Timiș.

Astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole