Timiș: sancțiuni după bătaia generală de pe DJ 691 – șoferița a rămas 30 de zile fără permis de conducere

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu miercuri în urma apariției în mediul online a imaginilor video în care două mașini s-au șicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, iar șoferii împreună cu pasagerii au coborât, a izbucnit o bătaie generală.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercație, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism și pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani și pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani. Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. 195/2002 și a fost luată măsura complementară a reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă„, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, polițiștii fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Chef spart de polițiști la Timișoara

Un chef a fost oprit duminică de polițiști. Oamenii legii de la Secției 2 au fost sesizați că într-un imobil de pe strada Calea Martirilor ar fi fost organizat un…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole