Deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean, despre useriști: revoluționari eșuați cu abordare josnică

Deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean, creștin practicant, are o ieșire colorată la adresa foștilor parteneri de guvernare și posibil viitori colegi de alianță.

“Am încercat din răsputeri să mă abțin zilele acestea, însă deja este prea mult! Aplauze acide, ca în epoca de AUR, în seara aceasta, în Parlamentul României. Fugarii de responsabilitate, revoluționarii eșuați ai bunei guvernări, oamenii noi cu metehne vechi își aplaudă liderii mândri de isprava lor, înainte și după un discurs sumbru, în care toate promisiunile din campania electorală sunt aruncate la coșul de gunoi“, este de părere deputatul PNL de Timiș.

Păi nu vă este rușine, domnilor?

“Cine nu e cu noi, e hoț și e împotriva noastră”. Păi nu vă este rușine, domnilor? Cum vă permiteți să acuzați mii de primari, funcționari și oameni simpli ai țării, doar că așa dă bine la aplaudacii voștri? Până unde și cât credeți că o să vă mai meargă cu această abordare josnică? Arătați cu degetul spre toți, dar aveți dulapul plin de scheleți. Fugiți, așa cum ați făcut-o și în primele luni ale pandemiei, iar oamenii nu vor uita asta. În sfârșit, v-ați găsit un partener compatibil, cu aceeași atitudine grobiană, extremistă, de tip kamikaze.  Vă doresc mult succes în noul mariaj! Eram convins de mult timp de voi, nu aveam așteptări, însă am tot sperat că mai există o urmă de bunăvoință…“, continuă Ben Oni Ardelean.

Doamne, dă izbândă!

“Dacă noi am greșit? Da! Greșim și vom mai greși. Însă atunci când țara a fost la colț, în cele mai grele momente, nu am fugit de responsabilitate. Nici acum nu vom da înapoi, de dragul sondajelor și a procentelor electorale. Sunt mândru că sunt român, creștin și liberal! Țara a fost mereu bine pe mâini liberale. Așa va fi și acum! E greu, dar vom reuși, sunt sigur! Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă! Dumnezeu să binecuvânteze România!“, a mai menționat deputatul liberal.

Un alt deputat liberal de Timiș, Cosmin Șandru, a ironizat deciziile USR+: “Dupa demisiile din Guvern, poate îl convinge Barna și pe Fritz să demisioneze“, a scris deputatul pe Facebook.

Timiș: urmărire ca în filme la Sânnicolau Mare – un șofer beat și drogat nu a oprit la semnalele polițiștilor – a lovit apoi un cap de pod și a fugit pe câmp – a fost găsit într-o anexă a unei case părăsite – ieșise recent din pușcărie fiind condamnat pentru tâlhărie

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj, ai orașului Gătaia, Deta și Ciacova, au desfășurat acțiuni, pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise la…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole