Percheziții într-un dosar de contrabandă de țigări

În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au pus în executare un număr de 22 de mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Timiș, Arad și Caraș – Severin.

Acțiunile au vizat probarea activității infracționale a zece persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției Regionale de Poliție Transporturi, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “contrabandă”.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 11.767 de țigarete de diferite mărci, suma de 1000 de lei, 700 de euro, mai multe telefoane mobile și înscrisuri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale, polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Glad Voievod” Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole