VIDEO. Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, la un pas să ia bătaie în centrul orașului – după ce a provocat un scandal, a dat bir cu fugiții, speriat rău de “patrioții“ de la AUR

Un scandal a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când partidele şi alianţele politice au lipit afişe pe panourile electorale din centrul oraşului Timişoara, odată cu începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Reprezentanții Partidului Republican şi cei ai AUR, care sunt în alianță, i-au luat la întrebări pe cei de la Alianța Dreapta Unită, iar la un moment dat viceprimarul USR, Ruben Laţcău s-a îmbrâncit cu cei care au pornit scandalul.

Imagini cu viceprimarul Ruben Laţcău au apărut în spaţiul public, pe pagina de Facebook a lui Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican.

În aceste imagini se vede cum Laţcău şi-a pierdut cumpătul în faţa celor de la AUR şi de la Partidul Republican.

Am dat startul campaniei la Timişoara în Piaţa Unirii, pentru că noi vrem să îi unim pe români. Din păcate, am fost atacat de viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău de la USR pentru că am îndrăznit să-l întreb pe Fritz despre penali din USR, despre dezastrul de la Timişoara, despre milioanele de doze de vaccin achiziţionate de Vlad Voiculescu, despre alianţa lor cu turnătorul Petrov şi cu Orban, despre cetăţenie şi despre călcarea legilor în picioare. Aveţi dovada agresiunii celor de la USR. Solicit demisia viceprimarului USR şi retragerea de pe lista de consilieri”, a scris pe Facebook, Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, care a şi postat imaginile video.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole