VIDEO. Timișoara 2023 întâmpinată cu scuipați între ochi și înjurături. Scene teribile în plin centrul orașului

Un bărbat din Timișoara a prezentat un video în care se vede că un tânăr îl scuipată și îl înjurată. Totul a pornit de la faptul că cel care filmează susține că era să fie călcat pe trecerea de pietoni.

Șoferul unui Mercedes a fost filmat de cel care traversase regulamentar pe trecerea de pietoni și a evitat, la limită, să fie spulberat de conducătorul unei mașini, care dacă ar fi nouă ar fi bolid de lux, dar dacă ar fi second hand , nu e așa de scumpă, care să merite apelativul de lux.

Văzând protestele aproape călcatului pe trecere șoferul care ține o țigară în mână, fără să știm ce conținea ea, devine agresiv, înjură și scuipă.

Polițiștii încearcă acum să îl identifice pe agresor, însă probabil va conta la aplicarea sancțiunii copilul cui este și ce relații o avea, el sau familia. E posibil să fie amendat cel aproape călcatul că filma neautorizat, doar suntem țara tuturor posibilităților.   

Așteptăm însă reacția prefectului PSD Mihai Ritivoiu care, la fel ca atunci când un polițist a fost făcut de râs de un interlop dintr-un pumn, s-ar putea să se declare revoltat, ca a două zi, poate pe mâne seară, să spună și aici, ca la bătaia polițistului, că șoferul Mercedesului a scuipat și înjurat după proceduri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole