Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu s-a sucit: “Poliția este bine pregătită, acționează după proceduri stricte“. Ieri, imaginile cu lipsa de intervenție a polițiștilor de la Mall erau “revoltătoare“

Prefectul PSD de Timiş, Mihai Ritivoiu, le-a cerut, ieri, poliţiştilor timişeni, acţioneze cu ”maximă fermitate” la cea mai mică tentativă de sfidare, după ce, zilele trecute, un comisar al Secţiei 4 Poliţie Timişoara a fost pus la pământ de un bărbat cunoscut ca făcând parte din mediul interlop, în prezenţa altor poliţişti, care nu ar fi reacţionat să-şi apere colegul.

„Filmarea de la Mall, cu lipsa de acţiune a colegilor poliţistului, în timp ce acesta este lovit, sunt revoltătoare. Cer poliţiştilor timişeni să acţioneze cu maximă fermitate la cea mai mică tentativă de sfidare. Mă voi deplasa personal la sediul IPJ Timiş pentru a transmite colectivului acest mesaj(…)”, a transmis ieri Mihai Ritivoiu, pe Facebook.

Prefectul PSD de Timiş s-a deplasat astăzi, cum a promis, la sediul Poliție Timiș, unde…stupoare, a găsit echipă unită și bine pregătită.

“M-am deplasat astăzi la sediul IPJ Timiş unde am participat la şedința Grupului de Coordonare şi Trasare a Sarcinilor. Am întâlnit o echipă unită și bine pregătită care acționează după proceduri stricte și principii care pun pe primul loc siguranța cetățeanului. Am cerut polițiştilor să manifeste fermitate în aplicarea legii şi zero toleranță față de cei ce nu o respectă. O Poliție puternică ne face şi pe noi să ne simţim în siguranță. Am încredere în activitatea lor şi i-am asigurat de tot sprijinul meu“, a scris astăzi, tot pe Facebook, Mihai Ritivoiu, încă prefect de Timiș.

Probabil gradele de pe umerii celor de la masă să fi schimbat atitudinea fermă a prefectului, care din călăreț a devenit brusc călărit.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole