Peste 400 de amenzi date de polițiști, în acest sfârșit de săptămână, șoferilor indisciplinați

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au acționat în județ, în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și al consumului de băuturi alcoolice.

Polițiștii au controlat 592 de autovehicule și au legitimat 600 de persoane, fiind efectuate 350 de testării cu aparatul etilotest.

„În cadrul acțiunii au fost aplicate 422 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 102.225 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002. Dintre acestea, 216 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 67 de permise de conducere”, transmite IPJ Timiș.

Totodată, au fost constatate 8 infracțiuni rutiere: două pentru “conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”; 6 pentru “conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Politiștii rutieri vor acționa în continuare pentru prevenirea evenimentelor negative.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole