Timișoara: hoți prinși după ce au furat patru anvelope din fața ușii unui apartament

Polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut doi bărbați în vârstă de 16 și 45 de ani, bănuiți de furt calificat.  

În fapt, în 22 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, persoane necunoscute i-ar fi sustras din fața ușii apartamentului de pe strada Arhitect Victor Vlad din Timișoara, patru anvelope cu jantele aferente.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 22 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au depistat în municipiul Timișoara doi bărbați în vârstă de 16 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole