Timiș: un bărbat și-a bătut crunt concubina – a scăpat cu viață doar printr-un miracol, cu leziuni abdominale, lombare, cervicale, în apropierea venei jugulare

Un bărbat din comuna Drăgoiești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. Acesta și-a lovit în noapte de joi spre vineri concubina în mod repetat provocându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie.

În data de 27 mai 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Z.I.M, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (tentativă de omor comis asupra unui membru de familie – respectiv asupra concubinei). În fapt, s-a reținut că data de 26 mai 2023, în jurul orelor 1:30-1:50, inculpatul ar fi lovit-o în mod repetat, pe concubina sa, la domiciliul acesteia din satul Drăgoiești din județul Timiș, provocându-i leziuni la nivel cervical, în apropierea venei jugulare drepte, la nivel lombar și abdominal, leziuni care i-au pus viața acesteia în primejdie„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

 Astăzi, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis propunerea și a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă  pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole