VIDEO. Scandal la Săcălaz – jigniri grave între primarul Nicu Viorel și consilierul local PNL, Sabin Ceontea: nemernicule, jogosule, ai fost reținut pentru hoție – nesimțitule, fost măcelar, mai bine măcelar decât hoț, ai fost condamnat penal pentru bătaie

Un nou scandal a izbucnit la Săcălaz.

De data aceasta protagoniști au fost primarul Nicu Viorel și consilierul local PNL, Sabin Ceontea, conflictul verbal desfășurându-se într-o ședință de Consiliu Local.

Cei doi s-au jignit ca la ușa cortului, iar cuvintele grele au fost la ordinea zile: nemernicule, jogosule, ai fost reținut pentru hoție – nesimțitule, fost măcelar, mai bine măcelar decât hoț, ai fost condamnat penal pentru bătaie, au fost acuzele pe care și le-au adus, așa cum puteți vedea mai jos.

În discuta celor doi a intervenit și viceprimarul Dumitru Boboi, care cu un trepied în mână spune că primarul Nicu Viorel ar fi avut dosar penal pentru lovire.

Reamintim că primarul PMP Nicu Viorel a fost prezentat anul trecut de șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, ca și trecut în barca social-democraților și posibil candidat al PSD la viitoarele alegeri locale, însă se pare că acesta s-a răzgândit și acum merge pe mâna viceprimarului Dumitru Boboi care este dat ca și candidat din partea PSD.

Pe de altă parte, conform unor surse politice, Sabin Ceontea ar putea candida la funcția de primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole