Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: săptămâna viitoare reparăm intersecția Modern – vom lucra în special noaptea

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat astăzi că după ce municipalitatea a modernizat Calea Lugojului în lunile august-septembrie, de săptămâna viitoare vor începe lucruri și în intersecția Modern.

Oficialul spune că se va lucra în special noaptea și în timpul vacanței școlare pentru a afecta cât mai puțin traficul.

În cursul acestei veri și în luna septembrie am reparat prin SDM mai multe bulevarde din oraș, printre care Lugojului, Andrei Șaguna/Dorobanților, Gheorghe Lazăr și Sever Bocu (Lipovei). Lucrările la carosabil sunt finalizate de atunci, dar lucrăm și la micile detalii, dar și la continuitatea dintre bulevarde și integrarea cu alte proiecte. Pe Sever Bocu s-a asfaltat în weekend intersecția cu Sf. Apostoli Petru și Pavel, unde am așteptat lucrările de reabilitare la apă-canal. Continuăm lucrările pe strada Gheorghe Adam, legătura dintre Modern și zona UMT, la carosabil și trotuare. Finalizăm finisajele pe Gh. Lazăr și turnăm straturile finale de asfalt pe strada colectoare la bulevard. Unul dintre detaliile care e important pentru noi este și ca pământul să fie adus la nivel cu bordura. În paralel, avansează și lucrările majore de reabilitare la bulevardele Cetății, Bogdăneștilor și Stan Vidrighin“, a spus Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole