Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: mașini de mari dimensiuni au ieșit de azi-noapte pe străzile Timișoarei pentru deszăpezire

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat astăzi că mai multe utilaje de deszăpezire de mari dimensiuni au ieșit noapte trecută pe străzi pentru combaterea poleiului.

“9 utilaje de deszăpezire de mari dimensiuni au ieșit de azi-noapte pe străzile Timișoarei și au împrăștiat materiale pentru topirea zăpezii și a poleiului. Prioritare au fost intrările și ieșirile din oraș, podurile și pasajele, bulevardele principale. În zona centrală, în cele 3 piețe (Victoriei, Libertății, Unirii) s-a intervenit manual. STPT a intervenit de asemenea pentru deszăpezirea celor 513 stații de transport în comun“, a spus Ruben Lațcău.

Dispeceratul vă stă la dispoziție pentru reclamații

“Activitatea de iarnă (împrăștierea de material antiderapant) a început încă din 9 decembrie, iar primul comandament pentru pregătirile de iarnă a avut loc la finalul lunii noiembrie. Într-un oraș în care ninge nu se poate deszăpezi instant pe toate străzile deodată, dar operatorul este la datorie. Dacă sesizați probleme cu deszăpezirea, puteți să le semnalați la dispeceratul Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole