Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: în campania electorală din 2020 au fost angajate 70 de persoane la STPT

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, acuză managementul defectuos de la Societatea de Transport Public, fostul RATT, în contextul în care angajații au declanșat astăzi un protest spontan din cauza întârzierilor la plata salariilor.

“Există cheltuieli care au explodat în ultimii doi ani de zile în STPT. Să văd au o cifră mai exactă, în campania electorală de anul trecut au fost angajați peste 70 de oameni, din 2019 și până astăzi s-a ajuns de la 900 de angajați la 1.100 de salariați, evident că acești a 200 de angajați care în preponderent sunt angajați neproductivi, personal TESA, au mers pe o cheltuială de salarizare care a crescut, banii din încasările directe au scăzut și datorită pandemiei care a dus la scăderea folosirii transportului în comun, dar este evident că avem un management defectuos atât la STPT, cât și la SMTT“, a declarat Ruben Lațcău.

Reamintim că STPT a fost condusă de fostul consilier județean PNL, Nicolae Bitea, care actualmente este cercetat de DNA pentru dare de mită, împreună cu deputatul liberal de Timiș, Cosmin Șandru, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Partidul AUR, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole