Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, lansează un nou atac la conducerea primăriei din care face parte

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, continuă să facă un ambiguu joc politic în cadrul primăriei și Consiliului Local.

Deși susține că între PNL și USR există o colaborare, dovada fiind că încă este viceprimar, la nivel de asumare în cadrul Consiliului Local se opune proiectelor promovate de conducerea din care face parte.

Cel mai nou exemplu este cel al proiectului privind stabilirea taxelor pe anul 2022, proiect contestat de consilierii liberali pentru vicii de procedură și având câștig de cauză la Prefectura liberală, condusă de Ovidiu Drăgănescu.

Din această cauză, astăzi, consilierii locali vor vota revocarea HCL-ului respectiv.

“Pe ordinea de zi suplimentară de astăzi a CL Timișoara este introdus un proiect de HCL prin care se solicită revocarea hotărârii anterioare privind majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022. Această decizie a fost contestată de consilierii PNL, prin Adrian Lulciuc, liderul de grup, și de ceilalți consilieri din opoziție, din cauza faptului că a fost aprobat prin încălcarea procedurilor legale, chiar dacă s-a încercat acoperirea acestor nereguli. Sunt convins că va apărea un nou proiect HCL în viitorul apropiat cu scopul de a majora taxele și impozitele timișorenilor, dar grupul PNL își va menține punctul de vedere și va vota din nou împotriva acestui proiect.  Avem speranța că, totuși, ceilalți consilieri vor fi în asentimentul nostru (Timișoara are deja cele mai mari impozite din țară…) și ar putea urma exemplul colegilor lor USR din țară. Dacă la Timișoara USR forțează majorări pe bandă rulantă, în alte orașe, aleșii USR se opun majorărilor“, spune Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole