Viceprimarul PNL al Timișoarei Cosmin Tabără îl atacă pe șeful PNL al CJ Timiș, Alin Nica: m-am simțit umilit ca suporter pentru că nu a mai funcționat nocturna

Viceprimarul PNL al Timișoarei a avut o reacție la cele întâmplate aseară pe stadionul Dan Păltinișanu, când nocturna a cedat de două ori la meciul dintre Politehnica Timișoara și Petrolul Ploiești, iar Timișoara a fost din nou umilită în fața întregii țări.

Cosmin Tabără încearcă însă o manipulare grosolană a opiniei publice cu singurul scop de a muta atenția de la cei responsabili de cele întâmplate.

“Astfel, într-o postare pe Facebook, viceprimarul PNL al Timișoarei, spune că „din păcate, ne facem tot mai mult de râs! Timișoara are nevoie de stadion, iar până se va (re)construi „Dan Păltinișanu” avem obligația de a ne apuca, din bugetul propriu, să construim unul accesibil cluburilor, cu costuri minore de întreținere și care să permită desfășurarea de evenimente sportive și cultural-artistice! Avem multe solicitări pentru desfășurarea de evenimente pentru Sala Olimpia și nu aveam spațiu disponibil. M-am simțit umilit ca suporter al echipei timișorene, al sportului timișorean să pierdem un meci la masa verde pentru că nu a mai funcționat nocturna. Știu, se întâmplă și pe alte arene, dar la noi parcă se întâmplă toate… Atâta timp cât voi fi în această funcție, la Primăria Timișoara, voi milita pentru îmbunătățirea infrastructurii, cu orice riscuri!”“.

Luarea de poziție nu se poate referi decât la incompetența liberală de la CJ Timiș, însă ceea ce nu spune Cosmin Tabără este că cele întâmplate sunt din vina colegului său de partid, șeful CJ Timiș, Alin Nica, deoarece administrația județeană, prin Direcția de Prestări Servicii, condusă de un alt coleg de-al său liberal, Ciprian Trocan, are în administrare stadionul. Despre numirea tânărului Ciprian Trocan, Buletin de Timișoara a scris în exclusivitate la momentul respectiv, AICI.

Viceprimarul PNL al Timișoarei mai spune că este nevoie de un stadion, fără însă să precizeze ce s-a întâmplat cu demersurile și procedurile începute de PSDobra la CJ Timiș prin care se încerca construirea unui nou stadion.

“Deoarece la prima licitație pentru stadionul ”Lego” nu au existat ofertanți, am solicitat societății care a realizat studiul de fezabilitate (SF) să reactualizeze prețurile la materialele de construcție, în special fier și otel, ținând cont de creșterea prețului la aceste produse. Prețurile au fost actualizate, documentația a fost refăcută și voi înainta primarului dosarul pentru a fi ulterior urcat din nou pe SEAP. Multă lume întreabă de ce fier, oțel? Pentru că SF așa a fost făcut și nu mai putem schimba aceste soluții. Oricum, noi avem obligația de a-l construi, iar pe lângă șosele, parcuri, piste de biciclete și poduri avem nevoie și de un stadion! Aștept soluții de la colegii din administrație, de la funcționari, sprijin pentru realizarea acestui obiectiv, nu motive simpliste de genul „nu se poate”. Cum nu se poate știu și eu!“, a mai menționat Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole