Viceprimarul mai puțin util al Timișoarei, PNL-istul Cosmin Tabără, ajuns să taie frunze la capre prin primărie, s-a apucat să laude performanțele altora

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, duce clar lipsă de activitate în primărie după ce primarul Dominic Fritz i-a siluit atribuțiile, aplicând-i momentan doar o “sterilizare administrativă“, dar nefiind departe de “castrare“. 

Nemaiavând cu ce să se ocupe, deoarece apă la flori pune secretara, iar masa de prânz îi este servită de consilieri, Cosmin Tabără s-a apucat de uitat la televizor și de scris pe Facebook despre Simon Halep și David Popovici ca și cum toate problemele orașului au fost rezolvate.  

După atâta oboseală, merită chiar și un concediu.

O săptămånă de aur, romåneasca! Halep, David Popovici, canotaj, caiac, la gimnastică începem să vedem răsăritul! Felicitări sportivilor, felicitări antrenorilor, dar și celor din federații și COSR care au depus eforturi în susținerea sportivilor.  Mai putin în cazul Simonei, care s-a susținut în privat, dar în restul cazurilor e un succes colectiv. Acest lucru ne obligă să investim în infrastructura sportivă, se pot obține rezultate mari, talent există. Aș mai spune ca si calificarea a trei echipe din patru in play-off-ul Conference Ligue la fotbal sunt rezultate bune. Un gand special se indreapta catre Sabrina Voinea Maneca- gimnastica !, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Cum de problemele orașului nu s-a prea ocupat nici înainte de siluire, ne întrebăm cum de nu se retrage onorabil și cu demnitate din funcția pe care o ocupă, cu atât mai mult cu cât un consilier politic informal al PNL Timiș și al șefului CJ Timiș, Alin Nica, garanta solemn că după un an și jumătate în funcție Cosmin Tabără va demisiona pentru ca PNL Timiș să poată intra într-o opoziție feroce al adresa actualei administrații a municipiului. O idee întâmpinată cu râsete încă de când a fost lansată.

Poate că respectivul consilier este doar un agiamiu luat drept mare expert care, fiind toată ziua cu capul doar în ziarele sătești pe care le editează, s-a molipsit de parvenirea sătenilor ajunși la oraș care a cuprins cu frenezie PNL Timiș sau poate lui Cosmin Tabără a început să-i placă titulatura, chiar goală e conținut, de viceprimar, cu mașină, secretară și consilieri. Sau poate ne surprinde și se rupe de lumea sătească care îl înconjoară, deși nimic nu arată că-i dispace postura de ghiocel al băieților de pe sate, cu toate că background-ul ar fi impus o altfel de atitudine.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole