Dominic Fritz: înfloresc denigrările la adresa mea – sunt atacat cu “Dominic n-a făcut nimic“ ceea ce nu prea prinde la public – sunt plini de ură – nu-mi place să merg la chefuri, nu beau și nu fumez

Un cort de campanie al USR Timiș, instalat recent în centrul Timișoarei, a fost vandalizat.

Mesajele înscrise pe cort sunt violente, dar și retrograde, mai ales într-un oraș ca Timișoara, considerat un oraș al toleranței.

Astfel, așa cum puteți vedea în fotografia de mai jos, în dreptul cuvântului Alege… a fost scrisă sintagma un gay, adică un homosexual. La fel, în dreptul fotografiei cu chipul primarului Dominic Friz a fost trecut cuvântul gay.

Poliția Timiș a transmis că face verificări pentru a depista autorii faptei.

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe laturile unor corturi amplasate în Piața Traian și Piața Libertății din Timișoara o persoană necunoscută ar fi făcut însemnări, fără drept. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, precum și pentru clarificarea întregii situații de fapt“, a transmis IPJ Timiș.

La rândul său, primarul Dominic Fritz a condamnat într-un mesaj pe pagina sa de Facebook gestul și spune că suntem în 2024 și ar fi absurd să mă simt jignit de afirmația de pe cortul vandalizat.

A început campania. La pachet înfloresc denigrările la adresa mea, deși în ultimii 4 ani ne-am obișnuit cu multe. Fostul consilier personal al lui Nicolae Robu a dat tonul într-un podcast de acum câteva săptămâni, cu diverse atacuri la adresa familiei mele. Cum probabil nimeni nu prea a urmărit podcastul, adversarul acum trece la vandalizat corturi. Să fie clar: suntem în 2024 și ar fi absurd să mă simt jignit de afirmația de pe cortul vandalizat.  Bizar e doar că fix ăștia care și-au petrecut jumătate de viață în cluburi, care au fost prinși băuți la volan, care au amante sau a treia soție, cei care umblă noaptea cu spray să vandalizeze proprietatea altora, sunt cei care atacă moralitatea unui tocilar plictisitor ce sunt.  Nu beau, nu fumez, adeseori adorm încercând s-o pun la culcare pe fiica mea, iar soția mea din când în când mă ceartă pentru că nu-mi place să merg la chefuri cu ea. Sunt pasionat de familie și de primărie și cam atât. Faptul că sunt atacat astfel arată că atacul administrativ (”Dominic n-a făcut nimic”) nu prea prinde la public. Sunt plini de ură și în ura lor disperată încalcă orice bun simț. În 9 iunie, Timișoara este în pericol să se întoarcă în trecut, la un Nicolae Robu care în 8 ani cât era primar a jignit jumătate din oraș și care și-a petrecut ultimii 4 ani jignindu-mă pe mine, în loc să pună umărul la dezvoltarea Timișoarei. Singurul lui proiect este răzbunarea: răzbunare pe timișorenii care m-au votat și pe cei care mă susțin. Trebuie să ne mobilizăm ca să ținem Timișoara pe un drum european de respect și corectitudine. Dacă vrei să mă ajuți să apărăm Timișoara, dă share la această postare! Lasă-mi datele de contact pe www.dominicprimar.ro ca să te țin la curent cum mă poți susține în campanie“, a scris Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole