VEST: un TIR, un microbuz și o mașină s-au izbit puternic pe DN 6 – nouă persoane rănite, între care trei copii

Un TIR, un microbuz și o mașină s-au izbit puternic pe DN 6, în zona Bucoșnița din județul Caraș-Severin. Nouă persoane au fost implicate, din care cinci au fost rănite, între care și trei copii.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, poliție li pompieri. De asemenea, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple. De asemenea au fost direcționate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD. În accident au fost implicate 9 persoane, dintre care 5 persoane (2 adulti si 3 minori) primesc ingrijiri medicale de la echipajele SAJ si SMURD prezente la fața locului„, transmite ISU Caraș-Severin.

Elicopterul SMURD a preluat șoferul autotrenului și l-a transportat la spitalul din Timișoara. Două victime, un adult și un minor, au fost transportate la Spitalul Municipal Caransebeș de către Ambulanță.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole