Timiș: cetățean austriac fără permis oprit de polițiștii de frontieră, în jurul orei 05.00

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat un cetățean austriac care nu avea permis de conducere la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia.

Joi dimineață, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean austriac, la volanul unui autoturism înmatriculat în Austria.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care au constatat faptul că cetățeanul în cauză nu posedă un permis de conducere. Bărbatului nu i s-a permis continuarea călătoriei la volanul autoturismului, iar lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun„, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole