VEST: un bărbat băut şi-a ucis fratele după o ceartă privind o moștenire – poliția a fost sesizată de vecinii care au auzit scandalul

Un bărbat de 46 de ani din localitatea arădeană Neudorf a fost arestat preventiv pentru că şi-a ucis fratele după ce a băut cu acesta alcool şi au început să se certe din cauza unei moşteniri.

Crima a fost descoperită de poliţişti la scurt timp după ce a fost comisă, agenţii fiind chemaţi prin apel la 112 de către vecinii care au auzit scandalul dintre cei doi fraţi.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat luni că suspectul a fost arestat duminică după-amiază şi că şi-a recunoscut fapta.

Pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri legate de moştenire, inculpatul în vârstă de 46 de ani i-a aplicat fratelui său de 39 de ani mai multe lovituri cu pumnii, picioarele, cu o bâtă şi un borcan spart, provocându-i victimei multiple leziuni care au condus la deces. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Arad, moartea a fost violentă şi a fost cauzată de politraumatism cu componente cranio-cerebrale, toracice şi abdominale„, a declarat Ramona Lungu.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de violenţă în familie şi omor calificat.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole