VEST: un elev a ajuns la spital după ce două grupuri de tineri s-au bătut în stradă – doi băieți au fost reținuți deoarece victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale

Două grupuri de elevi de la un liceu din oraşul Arad au avut un conflict în stradă, înainte de începerea cursurilor, iar unul dintre ei a fost lovit şi a fost transportat la spital, doi adolescenţi fiind reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi necesită 10-15 zile de îngrijirio medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis, miercuri, că incidentul a avut loc în apropiere de şcoala la care învaţă elevii, iar martori au sunat la 112.

Mai mulţi tineri, de la o unitate şcolară din municipiu, ar fi fost abordaţi de alţi tineri, din aceeaşi şcoală, cele două grupuri având un schimb de replici şi injurii, în zona Boul Roşu. În urma interacţiunii, un elev ar fi fost lovit şi ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale„, arată IPJ Arad.

Cercetările sunt făcute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au reţinut pentru 24 de ore doi elevi, de 16 şi 17 ani, pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incidentul a avut loc înainte de începerea cursurilor iar adolescenţii implicaţi sunt toţi de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, aflat la aproximativ 200 de metri de locul conflictului.

La data de 27.03.2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a înaintat către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad o propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile cu privire la doi inculpaţi minori M.R.Ş şi M.D.N., în vârstă de 16 ani respectiv 17 ani, ambii cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă, miercuri, procurorii Aprchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole