VEST: tentativă de omor a unui tânăr care a înjunghiat o femeie cu un cuţit – agresorul a fost internat într-o clinică de psihiatrie

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani au schimbat încadrarea juridică din lovire sau alte violenţe în tentativă de omor, în cazul tânărului care a înjunghiat cu un cuţit o femeie, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Agresorul a fost reţinut.

În urma analizării cauzei împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de lovire sau alte violenţe în tentativă la infracţiunea de omor, cauza fiind declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, competent să cerceteze infracţiunea pentru care se efectuează urmărirea penală”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a agresorului.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul fiind depus sub escortă în Centrul de Reţinere şi  Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorul de caz să dispună în continuare măsurile şi propunerile legale raportate la starea de fapt, situaţia medicală a  tânărului şi gradul de pericol social al faptei săvârşite”, a precizat IPJ Hunedoara.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată, luni, cu un cuţit, în mână şi în picior, de către un tânăr de 21 de ani, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Femeia a fost dusă la spital, iar agresorul a fost ridicat de poliţişti. Ulterior, el fusese internat într-o clinică de psihiatrie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole