Tânăr de 19 ani, reținut pentru că a furat scule electrice de 3.000 de lei dintr-o curte

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de furt calificat. 

În fapt, miercuri, 28 septembrie, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.09.2022, în jurul orei 01:30, persoane necunoscute ar fi escaladat gardul împrejmuitor al imobilului de pe strada Izlaz, iar din curtea acestuia ar fi sustras mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, joi, 29 septembrie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au identificat și depistat în municipiul Timișoara un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

„Bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole