VEST: grav accident rutier – o mașină a luat forma unui stâlp după ce un șofer de 70 de ani nu a acordat prioritate

Accident rutier în municipiul Hunedoara.

O mașină a fost complet distrusă, iar șoferul a ajuns la spital, după ce un bărbat de 70 de ani, care conducea un alt autoturism, nu i-a acordat prioritate de trecere. Mașina în care se afla tânărul de 31 de ani a fost aruncată într-un stâlp de electricitate.

La data de 07 iulie 2023, ora 12:07, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Hunedoara, ajuns la intersecția cu bulevardul Decebal, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de către un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea tânărului în vârstă de 31 de ani, care a fost preluat și transportat de către un echipaj la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole