VEST: șapte persoane arestate pentru introducerea de deşeuri fără drept în ţară – au avut loc peste 40 de percheziţii imobiliare

Şapte persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor vizând o grupare specializată în introducerea fără drept în ţară de deşeuri provenite din spaţiul intracomunitar, desfăşurate duminică în mai multe judeţe. De asemrenea, în mai multe depozite au fost găsite 48 de tone de deşeuri.

Şapte persoane au fost reţinute în urma celor peste 40 de percheziţii imobiliare.

Sumele de 73.000 de euro, 66.000 lei şi 600 de franci elveţieni au fost confiscate.

În depozitele percheziţionate au fost găsite 48 de tone de deşeuri.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au făcut duminică 44 de percheziţii domiciliare, în judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Alba, Sibiu, inclusiv la sediile şi punctele de lucru ale unor firme, fiind vizaţi membrii  unui grup infracţional organizat, specializat în introducerea fără drept în ţară de deşeuri provenite din spaţiul intracomunitar, în scopul obţinerii de beneficii financiare substanţiale.  Pe parcursul activităţii de urmărire penală, au fost depistate 57 de astfel de transporturi, însumând peste 1.500 de tone de deşeuri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole