Șoferii de pe minibuzele STPT reclamă ”opincile” cu care circulă pe post de cauciucuri

Conducătorii de autobuze din cadrul Societății de Transport Public Timișoara (STPT) au reclamat că anvelopele existente pe mijloacele de transport (în special, minibuzele) sunt într-o stare avansată de uzură.

TIMIȘOARA – 13 august

“Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) s-a autosesizat și a efectuat verificări pentru a constata dacă se confirmă cele afirmate de personalul de bord al STPT”, se arată într-un comunicat al asociației.

SMTT a dat curs astfel și sesizării comunei Ghiroda care solicita condiții civilizate și în siguranță pentru călătorii din Ghiroda.

“Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara a constatat că cele reclamate de personalul de bord al STPT se confirmă, iar anvelopele au un grad ridicat de uzură. SMTT face apel la STPT să ia toate măsurile ce se impun pentru a nu pune în pericol viața călătorilor care circulă cu minibuzele”, spun cei de la SMTT.

Cetățenii pot sesiza orice neregularitate constatată, utilizând fotografii și înregistrări video, la adresa de mail relatii.publice@smtt.ro și/sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole