VEST: grav accident rutier cu trei mașini implicate pe drumul dintre Timișoara și Arad – două femei au fost rănite, una prezentând traumatism cranio-cerebral acut închis

În jurul orei 16, pe DN 69 Timișoara-Arad, în apropiere de Vinga, a avut loc un accident rutier cu 3 autoturisme implicate.

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, prezentând traumatism cranio-cerebral acut închis și agitație psihomotorie.

O altă femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost și rea rănită, prezentând traumatism abdominal. Aceasta, însă, a fost asistată medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Arad, apelul la 112 a indicat faptul că în urma accidentului au fost înregistrate două victime adulte, ambele conștiente.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic și unul cu asistent din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Totodată, la locul accidentului oprește și echipajul SMURD Vinga, care transportă un alt pacient, de la altă intervenție, spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole