Timiș: o tânără și iubitul ei au ajuns la spital după ce părinții și fostul soț au intrat peste ei în casă și i-au bătut – au distrus mai multe bunuri din locuință și au tăiat cauciucurile de la mașină

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane din localitatea Belinț, ar fi fost agresate fizic de către alte trei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani și o femeie în vârstă de 29 de ani, în timp ce se aflau într-un imobil din localitatea Belinț ar fi fost agresați fizic de către mama, tatăl și fostul soț al femeii, care ar fi pătruns fără drept, în locuință.

Totodată, cele 3 persoane ar fi distrus obiecte de mobilier din locuință și ar fi tăiat anvelopele autoturismului care se afla parcat în fața imobilului. Bărbatul în vârstă de 33 de ani și femeia în vârstă de 29 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbații în vârstă de 33 și 55 de ani și femeia în vârstă de 54 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violare de domiciliu”, “distrugere”, “lovirea sau alte violențe” și „violență în familie”, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar bărbații în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

De asemenea, au fost emise ordine de protecție provizorii împotriva celor 3 persoane.

Polițiștii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole