Patru șoferi drogați prinși la volan la Timișoara și Lugoj – cannabis și metamfetamină descoperite de aparatul Drugtest

Polițiștii timișeni au depistat la volan patru bărbați care au consumat substanțe psihoactive. Au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă, în jurul orei 05:05, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în Piața Mărăști, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest au rezultat valori pozitive la cannabis și metamfetamină, acesta refuzând recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Duminică, în jurul orei 02:05, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe Splaiul Nicolae Titulescu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot duminică, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe strada Ion Vidu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest au rezultat valori pozitive la cannabis si metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Duminică, în jurul orei 04:50, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe strada Valeriu Braniște, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole