Vest: Domeniul Regal Săvârşin rămâne deschis vizitatorilor şi în luna noiembrie

Domeniul Regal Săvârşin rămâne deschis vizitatorilor şi în luna noiembrie, însă grupurile vor fi primite doar în baza unei programări, printre atracţiile cele mai importante fiind Castelul Regal, construit în stil neoclasic, care poate fi admirat însă doar din exterior.

Reprezentanţii Casei Regale au declarat că de la începutul acestui sezon de vizitare, în primăvară, au trecut de porţile domeniului peste 12.000 de vizitatori.

Vizitarea domeniului se face în prezenţa ghidului, iar turiştii pot face plimbări în Parcul Regal, pot admira Grădina Ascunsă, care are o alee pavată cu lemn de salcâm, se pot plimba prin celelalte grădini şi pot ajunge la un lac cu insulă. De asemenea, se poate vizita Garajul auto şi Atelierul Regelui.

Sezonul de vizite a început în martie, dar până la 30 aprilie turiştii au avut acces pe Domeniul Regal doar în baza programării. În perioada mai – octombrie, turiştii au acces fără programare de vineri până duminică între orele 9,00 şi 18,00, iar în afara acestui program de pot planifica vizite cu grupuri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole