Timișoara 2023 – spectacolul “Slow Down! Mai încet!“ pe scena Teatrului Naţional – premiera pe 15 martie, de la ora 19:00

Teatrul Naţional Timişoara (TNTm) lansează spectacolul „Slow Down! / Mai încet!”, ca preambul la primul eveniment teatral european major al Capitalei Europene a Culturii – BROS de Romeo Castellucci – şi ieşind din cadrul convenţiei teatrale consacrate deschide un drum nou în interacţiunea cu oameni din afara sferei sale profesionale, într-o formulă de implicare directă, nemediată.

„Slow Down! / Mai încet!” este gândul transmis de la minte la minte, de la suflet la suflet, în acest neîntrerupt ADN al umanităţii, din care facem parte cu toţii, indiferent de culoare, gen, vârstă, abilităţi sau neputinţe ori de ceea ce numim „nevoi speciale”, arată un comunicat al TNTm.

„Slow Down! / Mai încet!” de Mihaela Michailov, în regia lui Horia Suru, este titlul spectacolului care închide proiectul „Viitorul copiilor”, parte din traseul „Vocile oraşului”, pe care TNTm l-a început în urmă cu patru ani din dorinţa de a oferi grupurilor vulnerabile un spaţiu care să le integreze în fluxul cultural şi civic al comunităţii. Premiera spectacolului va avea loc în data de 15 martie, de la ora 19,00, la Sala 2 a Teatrului Naţional.

Traseul „Vocile oraşului” este inclus în programul cultural Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Distribuţia reuneşte o pleiadă de actori consacraţi ai Teatrului Naţional: Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Alina Ilea, Cătălin Ursu, Mirela Puia, Andrei Chifu, Bogdan Spiridon, Laura Avarvari, Cristina König, Roberta Popa, Ana Maria Pandele Andone, Ana Maria Cojocaru şi Paula Maria Frunzetti, alături de care vor apărea copiii Roland Ambruş, Rona Ambruş, Anamaria Hodoşan, Alexandra Nedelyov, Roxana Fleischer de la Centrul de zi „Podul Lung” şi Maria Lupoian.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole