VEST: cinci persoane, între care doi copii, au ajuns la spital în urma unui accident dintre un microbuz cu pasageri şi un autoturism

Cinci persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un autoturism, produs duminică la prânz pe DN 7, în judeţul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, accidentul a avut loc la marginea oraşului Pecica, în zona nodului rutier cu autostrada A1. În microbuz se aflau opt persoane, iar în autoturism se aflau cinci persoane.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În urma evaluării medicale, au fost transportate la spital cinci victime, între care doi minori. Restul persoanelor implicate în accident nu necesită transport la spital, a transmis ISU Arad.

Pompierii voluntari din Pecica au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române, pe DN 7 traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în jurul orei 12,30.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole